alla vägar har sitt pris

mina vänner jag ber er alla att lyssna på  "alla vägar har sitt pris med Lars Winnerbäck" den texten ni, lyssna på den så snackar vi samma språk hell yes :)  det är musik det i mina öron. 

" men där satt fader gud med skägg så stort, aldrig rakat sig, ja det borde gud ha gjort, och runar satt där bevid gud och dom ångrade sig så för sina bud, "

alla vägar har sitt pris

/m.m

jag i juletid

Julstess måste jag säga att det vet jag ingeting av egentligen. Tror nog att innan under och efter julen är min absolut mest stressfria tid i livet. Det kanske är ovanligt men på något sätt är detta mitt egna lilla sätt att ta en liten break i min annars hyfsat stressade vardag. Men mitt och mitt hjärtas problem i framtiden är nog att jag faktiskt gillar att stressa herregud det låter sjukt men jag gillar att ha saker omkring mig helt enkelt. Men just en dag som denna så är stress inte på min karta... puhh.

Min jul har varit bra och har ju hunnit med lite kvalitetstid med la familia. Äcven fått många maffiga julklappar :) årets tre bästa är nog. Bruna linser gaaah hur länge har jag inte velat ha bruna ögon? , Michael Hirte skiva :) Kanske en skräll att munspel är min musikstil för i vanliga fall gillar jag ju ganska "pampig" musik men detta är hit. Sen ettt sjukt fin SNÖ armband :) Mina tummar upp iallafall. :):):)    

Nu planer mot nyår som kommer bli fest. För livet är ju en sann fest :D Jag älskar livet och jag är lycklig!!!!

2008 var ett händelserikt år vill jag verkligen understryka

Gott slut mina nära och kära / m.m


Min helg (den korta versionen)

Live your life it´s now or never

Fredag. Klassfest och det är ungefär den konstigaste festen jag varit på. Men tack Hanna utan dig vet jag inte vad vi gjort. Tack Elin för allt. Tack alla andra för ni är bra. Tack Elins hamster bebis för att du var tyst. Tack Elins snälla mamma.
Ja tack helt enkelt. 


Lördag. Till Växjö, förfest hos Maja sen ner till staden, jag och Niko valde att gå våran egen väg, till akademi bokhandeln haha. Sen kom jakob, sen gick vim hem till en kompis till jakob på förfest. Sen gick vi till Grace. Ganska stolta kan jag säga! :) Sen var det stjärnor på is. Sen åkte vi hem. Tack käraste vänner. <3 


Söndag. JAG MÅR SOM  JAG FÖRTJÄNAR. Dröjer innan det är fest både Fredag Lördag igen. Pratade precis med Niko hon är söööööt <3
 Jag saknar Hannah hon är med Sööööööt<3

/m.m  

Ps. Läs 1000apor aah vad bra!

allt som är bra med mig har jag en förmåga att glömma bort

ibland vet man kanske inte riktigt hur man ska göra, kanske behöver man råd, eller bara någon som nickar när man säger "kan jag göra så?" ibland har jag verkligen ingen aning om vad jag ska göra, nej vem vet det, men "jag förstår dig" är nog det bästa någon kan säga till en, fy fan vad skönt att någon förstår, tacka vet jag dock att det är många omkring mig som förstår eller iallafall försöker, jag har jordens bästa vänner.

Men finns det bara rätt eller fel? Kan man inte vara lite mera flexibel än så? Har inte helt varit mig själv en tid tillbaka, är lite trött på vissa saker som bara kommer helt samtigt. Det är så mycket man kan göra, borde och vill och samtidigt ska man räcka till, men hur räcker man till för alla? Nejdå palla ursäkta. Jag räcker till för de jag älskar det vet jag, och vad ska mera spela någon roll? 

Allt som är bra med mig har jag en förmåga att glömma bort.../m.m

kommit på en sak!

Jag har kommit på en sak, jag har kommit på hur jag ska dö, jag kommer en vacker dag att dö av skratt. Fan vad man kan skratta sig lycklig här i livet.

jonas - "jag vill inte bli gammal för jag kommer aldrig få ett jobb vilket betyder att jag inte får någon pension"
simon-"men skaffa ett jobb då"
jonas-"vafan då för något jag får ju inte någon utbildning här inte"
malin-"bli kurator det ville du väll?"
carro-"hej jag heter Jonas jag vill bli Kurator"
jonas-" och sitta och lyssna på barns problem som fan inte ens är några problem, "min pappa slår mig" JA MEN SLÅ TILLBAKA DÅÅÅ"
vi-HAHAHAHA
malin-"jag vet nu Stand up komiker"

och jag håller mitt ord, jag tycker Jonas ska bli komiker, han kan nämligen bli en mycket bra sådan. Förövrigt är min dag helt okej, med planer om klassferren men Malin kan inte :( :(  då vart jag inte lika pepp :/

Ha Glädje /m.m


destination nordpolen, tjejen

Kanske en aning sent för ett blogginlägg om detta men iallafall. Herre Jesus och Jävlar vilken jävla pinsam situation detta var. Oh Gud. Första gången jag såg Idol för iår och kan säga att jag fick inte precis mersmak. Snälla snälla Gud vart är världen påväg?
Men ibland är även jag snäll, så som så många andra Fjollor jag hatar är inte denna tjejen en av dem för ja hon var så Jävla fjollig att hon befinner sig i stadiet JAG TYCKER SYND OM HENNE. Asså visst jag kanske inte hade varit helt coollung om Lars Winnerbäck kom och sjöng lite för mig sådär, men tro det eller ej men även här finns det en gräns.

Ännu värre är det kanske att blogga om detta men kan tyvärr inte låta bli att dela mina tankar om denna Stackars Stackars lilla tjej som kommer få leva med skam eller helt enkelt byta identitet, det är nog vad jag skulle gjort, Jag skulle döpt om mig till Pekka Hailjo och flyttat till Nordpolen och burit en fet jävla Bjönpäls på mig för resten av livet och haft ett motto som löd "att tala är silver men tiga är guld". Kan dock denna tös leva med detta så eloge till henne...

PussPuss från den största fjollan av dem alla / m.m

RSS 2.0