15.27Jag saknar oss ganska mycket

det var tider, det var tider det. Men som vi sagt, vi har livet framför oss, inte sant?? <3

Tjip, är i skolan :):)

Tjip på er, Jag är i skolan det är ungefär så tråkigt som det kan vara! Har rast i 1.5 timme nu och det kanske kan låte trevligt, men nej ! Alla har lektion utom vi och man bara driver,C konstaterade precis att blåa soffan är upptagen, Vad gör man, jo bloggar ;)Har skrattat mig lite mera Lycklig av A idag, typ sändebud från Himmelen den pojken, ibland, notera IBLAND:) Vi hade engelska, och till alla killars lycka så var den en skitsnygg lärarstudent med. Men A gör givetvis sig idiotförklarad ännu en gång. För när denna genommysiga lärarstudent står bakom honom och lyssnar uttbrister idioten "I get horney of..."
Och jag bara frågar mig, Hur Lyckas Man??? Kanske en gång är ingen gång, men hur i helvete lyckas man jämt ? 

En del ur min dag. Idag tar jag med mig min Luajävel Jens hem, så blir det TV och Godis <3    

/MalinM

I´m a teenage superstar (who´s gone to fare??)

Jag har varit/är så oerhört PMS, de senaste/kommande dagarna så det finns inga ord. Det mesta av den skiten har skolan fått ta, gör absolut inga läxor (fast jag har inte gjort en enda sen jag började nian men jag har iallafall hittat på bortförklaringar, nu gör jag inte ens den uppoffringen) och ja är mest otrevlig och sover.  Men den har dock inte fått ta alla smällar, Jag har till exempel sunkat ner mig totalt och blivit som the boys säger till mig, en riktig Luurk (gick OSMINKAD idag :O). Citat av P idag "malin du har blivit en riktig Luurk men jag älskar dig ändå", Tack ska du ha och välkommen åter ;) ingen bra chamör det där. Sen kan jag säga att min kära Pappa fick ta en hel hög med Massa jävla hormondamp igår, men dvad värre är att han bara tycker det är roligt och skrattar... skrek något i still med att "FAAAAN VÄRM UPP DET HÄR HUSET ANNARS FLYTTAR JAAAAG" & han bara stod där och idiotförklarade mig, Oh bless him. Sådan far sådan dotter brukar man ju säga för även han skriker ju åt mig ibland, den elfixerade grisen.

Sjutton år gammal/ung. Hade prat idag men Mamma och Pappa, klart de vet om att man drukit ett tag, nog för att dom är sjuka i huvudet ibland, men de är ju inte precis förlamade i hjärnan, så iallafall vi pratade om hur lätt det skulle bli för mig om de kunnde köpa till mig istället för att tja, ja få tag i på annat sätt. Hur som helst kom vi fram till att det vore ju lite knas om de gjorde det, och så pratade vi fram och tillbaka, ja menar egentligen, de förbjuder mig inte att dricka men de skulle som alla andra föräldrar föredra om jag inte gjorde det, men hur fungerar egentligen världen? Alltså i ena stunden så har alla föräldrar sååå mycket erfarenhet om hur det är att vara "tonåring" sen säger dom att, ja men vänta du fyller ju snart 18, men Vafan som det kommer ändras så mycket då? , jag kommer ju alltid vara deras unge de kommer alltid behandla mig som liten, så lika bra att drop it. Men visst, klart jag fattar att inte föräldrar "ska" köpa till sina ungar, det kommer ju inte precis jag göra! Men lite rolig kombination det finns, men så är det med allt.
med eller utan alkohol - "we are the dancing quens, young and sweet only seventen" (kmr ju inte gå att sjunga det är man är ARTON nikoBALLEjävel ;) haha sååå bli du min Chaffis babe)
Slut med Tjat om detta. Vet knappt ens vad jag skriver, bara tänker., skönt att jag fortfarande kan tänka iallafall ;)

"SNART" ÄR DET MASKERAD & KLASSFEEEST :DD
 där och tillbaka igen / m.m

15.53 & 16.47

15.53

det är svårt att bli riktigt nöjd, har man mycket vill man ha mera. Jag har otroligt mycket men ofta vill jag som sagt ha mera. Jag har egentligen allt man kan önska sig, allt på denna jorden men drömmer sig bort gör nog alla. Men ska lära mig att vara nöjd, vem fan har bättre vänner än jag? Tro mig jag är övertygad, det har INGEN!

Man längtar ju ochså alltid till saker, ser framåt och vill att tiden ska gå fort fort fort fort. Nu önskar man att tiden bara gick som en jävla raket till den 10 Augusti, vem som är sjutton vill inte bli arton nu nu nu! Men samtidigt ibland tror jag faktiskt att 17 är den bästa åldern, man slipper iallafall vara chaffis ;) Men hur kul är det på en skala att alla mina kompisar fyller i början av året, det är bara jag o Johanna kvar typ :) Det suger, men å andra sidan kommer vi inte överallt hur lätt som helst iallafall ;) Men kanske dax att leva i nuet, vad vet jag? Snart sitter jag väl där och klagar på att jag är för gammal... 

/
M.Melkersson 16.47
  
bara älskar stockholm, kanske ska flytta dit istället för Växjö

 

bästa brudarnaSkål, för att vi är OSLAGBARA

"min unge ska fan heta Svea, vare sig det är en tjej eller kille"baren på Karlsson & CoPressbyton, men galenpannor! 


Så nu ska jag äta men hann med några bilder iallafall :) Tam hand om er

/M.Melkersson

       

13.31

Ibland är livet inte lätt, Seriöst det är ganska komplicerat faktiskt. När människor påstår att man sagt saker, "skvallrat" om saker som man inte ens har hunnit tänka än, då tycker jag att livet är ganska komplicerat. Jag kan säga att jag är ganska orutinerad när det gäller "bråk". Jag håller mig till mina vänner och de jag tycker om. Bråkar man med dem så löser man det, men allt går inte att lösa har jag märkt. Jag menar ni som känner mig, och nu snackar jag om ni som verkligen känner mig vet kanske att jag hatar att vara ovän med folk, att jag HATAR allt med sånna situationer... men en sak är dock säker. även jag har mina gränser. Tänk inte ens tanken att det är omoget att skriva om detta i en blogg istället för att prata om det. För jag har fan gjort mitt i det hela. Den som har annat att säga varsågod! 


  
/ m.m

"Ja slappare än såhär jag man ju fanimig inte ha det"

tillbaka från en kort visit i Huvudstaden. & Jag kommer inte vara intresant precis för jag ska sova ikapp en hel del nu!

en liten del av min resa...
(vi sitter och äter på mcdonalds och jämte oss har vi ett barn, ca. 5 år gammal med hennes pappa, och jag har som vanligt lyckats säga endel olägliga saker i ett barns närvaro och ska typiskt mig försöka rädda situationern. Eller iallafall göra den lite bättre, så ihopp om att detta skulle ge lite "trygghet" vill ju inte lära ett stackars barn avv svära. Men som allt annat i omgivningen av oss gick det inte så bra...)

jag - "Åh vad det är kul att gå barn och fritid"
Carlemar - " Ja slappare än såhär kan man ju fanimig inte ha det"  

Vet ni mina vänner.
Jag älskar er, STORT tack alla ni! Som ni förstår är det inte bara dem på bilderna jag snackar 
om men bilderna är Kanon! :) 
1: Jag misslyckad ego med skugga + Carlemar (Ja vad ska man säga?)
2: Mina BF tjejer <3 
3.Pajjen o Jag , Pajjen är bäst
4. Karlsson & Co skit mysigt ställe
5. Jag bara älskar denna klänningen. Satt inte bra på mig men iallafall, kolla på den och NJUT! 

 
         


18.04

sitter i skrivande stund i Addes lägenhet, men adde är inte här han jobbar och jag bara vet inte vad jag ska göra. Så ett blogginlägg blir väl finfint tänkte jag, ett blogginlägg om mitt liv igen. tröttnar man aldrig? jag tröttnar iallafall. Så ointresant önskar vara lite mera intresant lite mera att ge liksom... längtar tills imorgon för då bär det av till stockholm och det ska bli bra hoppas jag..  

H och N jag behöver er en massa känner jag just nu, behöver en bit av mitt "förra liv"  altså givetvis det liv jag lever idag men jag behöver inte mycket bara en kram, ett tecken på att allt är som det ska vara inget har förändrats. Jag kan fortfarande få vara en del av er precis som ni endel av mig! Bara av att möta Emma i korridoren fick mig så glad bara liksom få ge henne den där blicken "skitunge blicken" och säga - "hej emma plutt" inget stort men det bevisar att allt är som det ska och inget är som det inte ska... Miss y! 

/m.m
de djupaste känslorna ligger i de osagda orden...

de djupaste känslorna ligger i de osagda orden...

Ibland är de starkaste svaga, för är man inte blind om man tror att vissa inte är ledsna, om vissa är "hårda"  nog att inte sörja? It tears me up inside to see you cry...

För jordens alla under förbleknar vid sidan av dig...
DESIGN?!

min design suger just nu som ni kanske ser, men ska bara säga att det kommer, jag ska bara få tummen ur och sen ska jag och niko eller hm.. niko ska fixa till min kära blogg. 


jag ger folk vad dom är värda...

Resultat av min dag är att det var tyvärr en flopp att gå till skolan. Orkar ju fan ingenting. Min kropp är helt slut efter en dag. Men tacka vet jag all "medicin" som finns för annars vore det ännu en hemmadag och mina älskade vänner är iallafall glädje så det gör mig GLAD. Men sen blir man ju lättare förbannad och arg ochså och det har väl vissa fått känna på, men jag ger folk vad de är värda, iallafall vad jag anser att de är värda men det är kanske en annan sak. Imorgon är en annan dag inte sant? och imorgon kommer en massa nior till skolan och då ska tant malin informera, gaa det kommer locka många xD. 

Fick en fråga av min kära bror idag och den ska jag svara på i denna Blogg nämligen, 
Tröttnar du aldrig på Lars Winnerbäck 

vet ni,,?? jag älskar LARS WINNERBÄCK      

TJAO


Så tackar Niko i all sin välmening...

så kul när man tänker på saker man gjort i livet, altså verkligen sjuka saker man aldrig kommer att glömma. Det är lite som grädde på moset, sure man kan leva utan de där jävlig pinsamma sjuka stunderna men fan vad de är värda. Vissa saker är verkligen interna..

igår kunde jag verkligen inte sova, då ligger man där och tänker och tänker som alltid, vem känner inte igen sig? iallafall kom jag och tänka på en knäpp galen händelserik augustikväll iår på Karl-Oskar dagarna, (tack alla för all hjälp/ malin&niko) Hur som helst en hel kväll kan man nog säga gick åt för Maja o Johanna att hjälpa mig och Niko xD
som ett litet välbeställt tack ger Niko maja en fet smäll på käften. Hahaha, ledsen detta är vad jag kallar interna skämt!! Hahaha.

eller för att inte tala om toalettfylla på wärdshuset (nikomalinxD) hahaha xD och kära jakobs kommentar
- meh hur fan tänker man, på wärdshuset där är ju föräldrar och allt!

tror nog att jag ska göra en film om mitt liv och mina vänner...

Jag har fastnat i det sjuka träsket men vill ta mig ur snart för jag har tröttnat på att vara hemma!!
/m.m

14.21

Jag ska lära mig själv att ta kontrollen på mitt liv, ah visst låter det djupt och lite överseriöst kanske, men känner att det är ett måste, snart är inte ordet, nu är ordet. Nu direkt nu idag ska jag ta kontroll. Kan inte lala runt i skolan som om jag inte visste bätter, kan inte komma hem och tänka på de saker jag hellre gör än skolan. Jag måste ta tag i detta och det är nu. Ska verkligen göra det, ska ge er en bättre människa, Jag ska ge er en bättre Malin. 

Ibland (ni vet vad jag menar) önskar man verkligen att man var någon annan och inte sig själv, vem har inte tänkt så? Men vet ni om jag vore någon annan då vore ju inte Jag Jag. Då kanske jag inte hade haft samma vänner som jag har, och dem vill jag ju aldrig vara utan. Så jag vill förändra hela världen, även det helst idag men tyvärr är det omöjligt. Jag vill få alla att vara nöjda för dem som dom är och inte för dem dom inte är. Kan som sagt inte förändra hela världen idag vips, jag kan förmodligen aldrig ändra på detta. Men jag kan ändra på mig själv,! Skärpning även på detta då Malin! 

Så tillbaka till verkligeheten, min skoldag har varit sjuk. Trött på det mesta men vad vore jag utan BF07B???! 

/ m.m  
  


Oh happy day

 Döööda mig! Snälla någon?

dagen är det värsta på länge och det är inte en överdrift! Mycket omkring, jobbigt att dra upp. Men hoppas ni andra har en bra dag och inte är lika jävla sura och tråkiga som jag.

Johanna & Emma ni gjorde min dag . Tack det enda possetiva denna dagen. Älskar er :*  

Imorgon är en annan dag


underbara känsla

Den är som att vänta på dommedagen, sinnes vilken underbar underbar känsla detta är. Söndag kväll efter höstlovet klockan är 19.39 och jag bara älskar detta, fy fan säger jag bara. Inte världens härligaste vecka framför mig heller, Jippi. Men livet leker och visst ska man leka med. Men vi ska nog se till att novemberhelvetet går snabbt så att det är december. Juni Juli Augusti i all ära men julstämmningen i underbara december slår ganska mycket. Dagen idag har ändå mot all förmodan varit helt toppen, vi är väl alla lite småberoende av våra syskon och kära bror du har gjort min dag. Är ju sjuk och kan inte göra någonting så fick bli en hemmadag vilket jag avklarat levande tack vare han. 

matbordet (en händelse ur min dag)
mamma- snälla rickard du måste ta med dig mera kläder att byta i till värnamo (han bor där, har alla sina kläder där men ändå måste hon tjata så typiskt mamma)
rickard- för fan mamma du tycker inte att det är viktigare vem som vinner presidentvalet i usa än vad jag har för jävla kläder?? 
mamma- O_O 

och ja, jag bara älskar hans inställning på livet haha  

Där och tillbaka igen/ Malin Melkersson  


RSS 2.0