Viktors fond

Uppmanar alla att skänka en slant till viktors fond, en fond som ska skänka pengar till barncancerfonden.http://www.barncancerfonden.se/1707

bruna ögon med blåögd blick...


ursäktar för bilden men jag vill att det ska framgå att,
JAG VILL HA NYA BRUNA LINSER

älskade lasse & älskade solen, en bra kombination...<3

Det finns dom som tror på Gud, och dom som ägnar sig åt spel
Alla drömmer vi om lyckan som om livet blivit fel 


Min blogg suger, men jag orkar inte, jag steeecker i solen istället...


Lasse & Solen... det är livet

Projektarbete..?!?

Idag har vi haft "progektarbetetid", dvs. tid då vi (klassen) tillsammans med en lärare diskuterar om det kommande stora projektarbetet, vad det ställs för krav på arbetet, betygskriterier osv osv. Jagär lite lost i denna djunglen, först pratade jag Malin Linnea & Carro om att vi skulle ha en slags vildmarks/storstadslivs varition, dvs. att vi en vecka levde väldigt sunkigt, i en gamal stuga, utan el, bakade vårt egna bröd osv. & sen andra veckan levde storstadsliv i stockhomlmia :) Det vore kul :D men är det ett projektarbete :S så nu går mina tankar i  typ Vasaloppet 2010 , & ha liksom ett projektarbete som bygger på att vi ska träna upp oss så pass mycket du i 11 månader att vi kan nå vårat mål, dvs åka vasaloppet. Vore ganska pampigt, jag har ju haft en liten tyst dröm om det ganska länge.

skämt & sido, men ni kanske hajjar min poäng ;D


Får heller inte glömma två till viktiga saker om dagen. 
1. Jag berättade för Caroline att man ofta säga "man är inte tacksam för saker när man väl har dem & bla bla bla"  men idag kallar jag det bullshit, för jag lovar er varje dag det är sånt här väder kan ingenting gå snett.
2. Niklas Carlemar (viktors pappa) har varit och hälsat på, låt oss säga såhär, coolare kan INGEN vara!!!

Ser fram emot morgonsim med Tina & Carro, ser fram emot morgondagens outfit;), ser fram emot påsklov :D
/malinmelkersson

skinnjackor... fram med er!

här kommer ett litet bloggtips http://elinarwsater.blogg.se/ den tycker jag faktiskt att ni kan läsa för det är väldigt mysig och väligt vårig, & vad är inte bättre än lite vårkänsla just nu? Hon har även förgrymmat snygg design! ;-D Haha. Sen är hon ochså site men inte minst väldigt söt och trevlig tjej.

Ha det gott alla och ni som har en skinnjacka plocka fram dem och andvänd dem, jag skulle nämligen gjort det om jag hade någon , jag hade ochså köp en om jag inte ver hel jävla pank efter alla mina inköp den senaste tiden.
(det var ett bra avslut tycker jag)

/malinmelkersson


1 APRIL

Solen står högt över taken och vinden har vänt,
isen har smällt och det luktar som vår


RSS 2.0